Rólunk

Tedd felejthetetlenné a bulit egy tökéletes és látványos dekorációval! 

 

Célunk, hogy mindenki otthonába eljuttassuk és hozzáférhető tegyük azokat az igazán látványos és egyedi party-dekorációkat, amiket eddig csak profi dekoratőröktől láthattunk, legyen szó gyermek vagy felnőtt születésnapról, babaváró buliról, nem leleplező buliról, lánybúcsúról, esküvőről vagy bármilyen más fontos eseményről.

 

Most házhoz jön a legszuperebb party összeállítás, amit csak kívánni lehet! A Te dolgod csupán a kiválasztás és a díszítés, az összeválogatást bízd ránk!

 

Party-dobozainkat tematikusan állítottuk össze, hogy minél könnyebbé tegyük számodra a választást. Party-dobozainkban megtalálható minden, ami egy szuper buli alapdekorációjához kell. Ha ennél még több és még látványosabb dekorációra vágysz, a többi menüpontban további extra kiegészítőket, figurás lufikat, igazán egyedi és látványos lufi-füzér szetteket, és pinátákat is találsz. Csak rajtad és a fantáziádon múlik, hogy egy egyszerűbb vagy egy minden részletre kiterjedő komplett és felejthetetlen csomagot választasz.

 

Minden szetthez színben hozzá passzoló, 120 db lufiból álló lufi-füzér szettet is összekészítettünk Neked, melyeket külön meg tudsz rendelni. A dobozban megtalálod az összerakáshoz szükséges összes hozzávalót is. A lufi-füzér garantáltan feldob minden partyt egyediségével és látványosságával, legyen szó asztali háttérről vagy fotó sarokról. Garantált insta kompatibilitás J  Bárki el tudja készíteni.