GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)


A rendelést leadását követően mennyi idő alatt érkezik meg a csomagom?

 

A rendelés leadását követően egy visszaigazoló emailt küldünk a rendelésed feldolgozásának megkezdéséről azb ÁSZF-ben foglaltak szerint. Amennyiben a banki átutalásos fizetési módot választottad, a részedre kiállított elektronikus számla megküldését követő 3 munkanapon belül kell átutalnod az összeget bankszámlánkra. Amint az összeg megérkezett, megkezdjük a kiszállítást és legkésőbb 3-5 munkanapon belül termékünk az otthonodban lesz. 


Mit tegyek, ha a termék amit rendelni szeretnék, nincsen készleten vagy valami személyre szabott megoldást szeretnék?

 

Vedd fel velünk e-mailben a kapcsolatot (info@pinkananas.hu) és igyekszünk a problémát megoldani.

 

Kaphatok-e kedvezményt ha szolgáltató vagy dekoratőr vagyok?

 

A jövőbeni együttműködésekre nyitottak vagyunk, amennyiben szeretnél velünk dolgozni, kérek vedd fel velünk e-mailben a kapcsolatot. 

 

Mennyi idő összerakni egy lufi-füzér szettet?

 

A lufi-füzér szett összerakás hosszabb folyamat, de megéri, mert garantáltan egyedi és emlékezetes dekorációt alkothatunk. Amennyiben nincsen segítségünk,  a teljes szett összekészítése 2-2,5 órát is igénybe vehet. Fontos, hogy a felhelyezési helyszínt már korábban kiválasszuk, hogy biztosan rögzíthető legyen a lufi-füzér. A kapkodás elkerülése érdekében a lufi-füzér akár napokkal a buli előtt is elkészülhet, hiszen, ha a használati utasítás szerint készítjük el, hetekig, sőt akár hónapokig is szépen tart.

 

Szükséges-e különösebb kézügyesség a lufi-füzér összeállításhoz?

 

Nem szükséges, bárki össze tudja állítani. 

 

Ha bármi egyéb kérdésed felmerült, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az info@pinkananas.hu email címen.